снимка pixabayЗатягат се мерките и в  Северна Македония. Ето какво се въвежда

...
снимка pixabayЗатягат се мерките и в  Северна Македония. Ето какво се въвежда
Коментари Харесай

Северна Македония въвежда кризисна ситуация

снимка pixabay

Затягат се ограниченията и в  Северна Македония. Ето какво се вкарва за идващия месец:

На днешното си съвещание държавното управление на Северна Македония реши да вкара спешна обстановка за отбрана на публичното здраве в условия на пандемия от ковид,  заяви МИА.

Извънредното състояние ще трае 30 дни, считано от през днешния ден, а държавното управление ще осведоми за това президента и Народното събрание.  Правителството ще предложи на Стево Пендаровски да разпореди присъединяване на армейски чиновници за справяне с ситуацията.
Щабът към Центъра за ръководство на рецесии има за задача да стартира незабавно с създаването на проект за деяние за предварителна защита и справяне с разпространяването на COVID-19,  както и да направи обзор на положението на човешките и материално-техническите запаси и да приготви проект за координирани дейности.

Правителството реши министерствата на вътрешните работи, на защитата, на опазването на здравето, армията,  Центъра на ръководство на рецесии и Дирекцията за сащита и избавения да дават целия си потенциал разполагаем за справяне с спешната обстановка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР